Шокиращ обрат! Една от главните героини на „Столичани в повече“ напуска! Ето защо!

1
Добави коментар

Една от най-култовите героини от „Столичани в повече” напуска сериала?!

Става дума именно за Силвия Лулчева, която обяви, че категорично е решила да напусне сериала. Оказа се , че в последно време Лулчева е заплашила доста сериозно продуцентите на култовият филм, че ще останат без героинята ѝ. Причината е, че от известно време насам сериала се върти около една и съща сцена, един и същ сюжет, без нищо интересно да се случва и променя в различните епизоди. Според Силвето, която в сериала играе ролята на Славка,  култовият сериал тъпче на едно място и е затънал в едно безкрайно повтарящо се ежедневие,

Advertisement:

Advertisement:

която е накарало актрисата да се изчерпа максимално.

Тази новина за евентуалното напускане на Силвия доста стресна продуцентите на българската продукция , защото тя е една от най-главните и цветни героини и играе една от най-ярките роли. В „Столичани в повече” Лулчева се е превъплътила в ролята на властната и консервативна Славка Бурова, жадна за слава и пари жена, която иска на всяка цена да влезе в политиката.

Славчето сподели, че в последните няколко епизода най-много е харесала момента, когато е трябвало да представи героинята си мъртво пияна, след като я изключиха от партията на Рангел

Чеканов- „Елит”. Редом с нея компания и направи и изритания, досущ като Тодор Живков преди години, председател на същата тази партия. Именно в тази сцена Силвето се почувствала наистина истинска, защото това била една естествена проява на слабост у всеки човек.

За сега не е известно как е реагирал продуцента и актьор Любо Нейков на новината, че Лулчева ще се оттегля от сериала. Напоследък той и партньорът му Евтим Милошев претърпяха много загуби ,след като спряха предаването им „Голата истина”. Напоследък се заговори, че ѝ „Нека говорят..” върви по тези стъпки, защото рейтинга напоследък е потресаващо нисък.