“ЧУДЕСАТА В ХРАМА” :: Чудотворнатa икона край Свищов

8
Добави коментар
skycycle
skycycle

izobshto ne se smeite.tova,4e ikonata e 4udotvorna,e fakt neusporim. az 10 godini se opitvam da se sdobia s rojba i minalata godina hodih v svishtovskiat manasitr da se pomolia pred ikonata na DEVA MARIA. az naistina zabremeniah sled niakolko meseca.vaprosat e,4e ne se pazeh izobshto ,a rabotata mi e tejka i taka izgubih bebeto.no lekarite me uspokoiha,4e sled kato e satanalo vednuj,to pak shte stane. taka,4e sam napulno spokoina za tova.

4.
atila –
1. Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мен. 18.12.2011 23:54

Що за глупост е това. Чудотворни икони. Чакайте малко да поразсъждаваме логично и разчупено от църковните клишета.

2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.

Значи казва се.

Не си прави кумир и изображение. Значи във втора божия заповед, ясно и недвусмислено е казано. Да не си прави човек изображения и кумири, и да не им се служи.

А уважаеми вярващи. Иконите съвсем така случайнио! не са ли изображения? на който им се кланяте, и им се молите от името на Господ, на съвсем обикновенни хора, че и им служите даже на всичко отгоре.

За каква богородица може да става на въпрос? за какви пет лева. В крайна сметка Господ Бог не е ли изгонил Адам и Ева от Рая.

24. И изгони Адама, и постави на изток при Едемската градина Херувим и пламенен меч, що се обръщаше, за да пазят пътя към дървото на живота.

Адам и Ева са били безгрешни, до тогава до като не са изяли плода на греха, и от там не остава и грам следа от тяхната безгрешност. След тях е нямало, и не може да има напълно безгрешни хора. Тогава за какви богове? за какви богородици може да става на въпрос.

Известно ми е какво ще отговорят православните фанатици, че богохулствам, но я да погледнем от научна гледна точка.
Човешкият организъм колкото и да е съвършен, но може да поеме товар, който не му е по силите да понесе.
Човешкият мозък има несъвършенства, който несъвършенства, няма как да бъдат преодолени по какъвто и да е начин.
Човешкият организъм е несъвршен и твърде дефектен, за да има безгрешни хора.

И другото което. Господ Бог е един единствен, той е роден и несътворен. Тогава той не се нуждае от други божества, под формата на негове синове.

В крайна сметка ние всички хора сме му синове. Е богове ли сме тогава всички, не не сме. Тогава Исус Христос как може да бъде божество? като това божество е родено и сътворено от земна грешна майка, с присъщата похот за хората. Нека да погледнем все пак Господ Бог какво казва на изгнаниците Адам и Ева.

16. На жената рече: ще умножа и преумножа скръбта ти, кога си бременна; с болки ще раждаш деца; и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе.

Значи Господ го е казал кратко и много ясно. „С болки ще раждаш деца; и към мъжа си ще тегнеш, и той ще господарува над тебе“.
Какво повече може да се говори, за „божествеността“ на хора като (Мирием) дева Мария и нейният син Иса (Исус Христос).

Иса (Исус Христос) е божий пророк, но чак да е Господ, е дайте да си имаме уваженията, за да не изпадате в грях спрямо! 1. Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мен.

5.
анонимен –
На 14.август.2012 – общо празнуване с католически свещеници и католически монахини !?!? 17.08.2012 16:17

На 14.август.2012 в манастира “Покров Богородичен”
имаше общо празнуване с католически свещеници и католически монахини !?!?