Блъснаха възрастна жена във Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

13
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Възрастна жена е била блъсната преди минути във Враца, научи tribali.info.
Инцидентът е станал пред квартално кафе, известно като „Зеленото“ пред блок №3 в жилищен комплекс „Младост“. По непотвърдена информация пострадалата е блъсната от жена, която управлявала лек автомобил „Волво“. Шофьорката изкарвала колата от паркинга пред блока с маневра назад. Вероятно жената зад волана не видяла старицата, която минавала зад колата, и я блъснала със задницата на возилото в гръб. След удара възрастната жена паднала по очи на средата на улицата.
На мястото веднага пристигнала кола на спешна медицинска помощ. Преди да дойдат медиците, бабата вече се била изправила на крака. Въпреки това тя е откарана с линейка в многопрофилната болница за активно лечение „Христо Ботев“ във Враца. Тя е без опасност за живота, но с комоцио и травми по главата.
Полицията все още е на мястото на инцидента и разследва случая. На улицата има локва с кръв, оградена с ограничителни ленти от служителите на реда.

20-05-2014 г. 14:29 ч. | прочетено: 2109, коментари: 8 |