Майката на зверски удушената Алекс: Смърт за убийците на деца!

1
Добави коментар
mignews
mignews

Тези наказания трябва да се изтърпяват публично, категорична е Евелина Великова

Майката на зверски удушеното момиченце от Поморие – 8 годишната Александра Тодорова, даде интервю пред Нова телевизия в деня, в който се навършват 40 дни от убийството на дъщеричката й.

Тя е категорична, че смъртното наказание у нас трябва да се върне: „По отношение на издевателствата над деца трябва да има смъртно наказание“, категорична бе Евелина Великова. Според нея тези наказания трябва да се изтърпяват публично.

„Не мога единствено да си отговаря на въпроса защо се случи това, защо се посяга на едно невинно дете. Необяснимо е“, добави тя по отношение на нечуваното престъпление, за което обвиняема е съседката на семейството Атанаска.

„Нямаше нищо скандално в отношенията ни с Атанаска, не знам изобщо какво се е случило. Надявам се скоро да се разкрие истината. Но не мога да разбера как може да има толкова много злоба. Това не е инцидент. Детето е взето и убито просто“, каза тя.

„Алекс винаги успяваше да те утеши и да намери език с всеки. Беше изключително лъчезарно дете“, допълни Евалина с любов към завинаги загубената си дъщеря.

„Тя беше възпитана да уважава хората, обществото загуби повече от дете. Мъката е голяма, наистина“, каза през сълзи жената.