Дамски обувки под формата на парче торта

1
Добави коментар

Всеки ден ставаме свидетели на интересни дизайнерски решения в света на дамските обувки, но едно впечатли и изуми всички. Това са дамски обувки, които са декорирани със сладкарски материали и изглеждат невероятно вкусни.

Феноменално красивите дамски обувки грабнаха погледите на всякакви специалисти и дизайнери в обувната промишленост. Те се превърнаха в пълен хит след като Крис Кембъл ги покри с шоколад, сметана, сладолед и различни сладки кремове. Произведенията му изглеждат толкова реалистични и уникални, че дори е получил запитвания по телефона дали обувките стават за ядене.

Крис вече притежава свой собствен магазин – „The Shoe Bakery” – където са изложени вкусните му произведения на изкуството.

Идеята на Крис Кембъл

„Идеята за тези обувки-торти идва от любовта ми към сладкарските изделия и творческия ми порив. Помислих си защо да не ги комбинирам в дамски обувки и да допринеса с нещо ново в света на обувките. И така се роди Shoe Bakery“, сподели Крис.

„Когато започнах да ги правя, мислех кои сладкарски материали могат да се приложат върху обувките. Правех скици и след това си набавях материалите, така че да се получи магията“, добави дизайнерът.

Дамските обувки изглеждали толкова реално сладки за ядене, че хората не спирали да питат дали могат да си ги похапнат. Е могат да правят с тях каквото искат, но първо трябва да заплатят сумата между 60-200 британски лири. Изработването на един чифт отнема на Крис Кембъл между две и четири седмици.

Мнението на дизайнери и клиенти

Някои от топ дизайнерите в световен мащаб смятат, че това е невероятен иновационен подход. Идеята е невероятна, но самия стил и начин на направа те грабва от пръв поглед.

Клиентите пък се чудят кое е по-добре да декустират обувката или да я носят. Дамските обувки са изящни и голям брой заявки са постъпили към Крис Кембъл по телефона и в онлайн католога, който неговия магазин предлага.

Коментари

коментара