MATRIX ТЕРАПИИ

14
Добави коментар

Терапия за коса „Matrix Total Treat – Pro Solutionist”

Нов живот за Вашата коса! Копринено усещане, подхранване и блясък!

Терапия за коса „Total Treat – Pro Solutionist”  е подхранваща грижа с дълбоко действие, която ще възстанови в миг Вашата суха и изтощена коса. Формулата обогатена с глицерин, ще възвърне нейната мекота, еластичност и блясък. Ефектът е невероятен и бърз! Косата е напълно възстановена, видимо преобразена!

 

бутони за споделяне

Терапия за коса „Matrix BIOLAGE keratindose“

Matrix BIOLAGE keratindose комбинира природа и наука във формула възвръщаща жизнеността на третираната и много третираната коса. Подхранващата формула осигурява целенасочено подсилване на нуждаещите се зони от косъма докато запазва хидратацията, за да подпомогне и се пребори с начупването.

Наука: Нова патентована от лабораториите на L’Oreal молекула  ПРО-КЕРАТИН, която възстановява увредените зони на много третираната коса. Изгражда защитен слой, който предпазва косата срещу бъдещи увреждания.

Природа: Формулата на keratindose е обогатена с КОПРИНЕНИ ПРОТЕИНИ. Коприната е най-здравото естествено влакно. Копринените протеини предпазват косата от загуба на влага и притежават отлични свойства възвръщащи блясъка на косата.

 

бутони за споделяне