Бориса призна, че върти любов с един от Къртицата! Кой е?

3
Добави коментар
drgerev
drgerev

Бориса призна, че върти любов с един от Къртицата! Кой е? 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Бориса Тютюнджиева призна, че има сериозни намерения към човек от Къртицата, но все още се страхува да му каже името

Бориса Тютюнджиева призна, че е влюбена

Бориса Тютюнджиева призна, че върти любов с един от „Къртицата“! Неочаквано за всички моделката хвърли бомба, като сподели, че в Базата към един от мъжете е имала нещо повече от симпатии.

„Признавам, някои хора ми грабнаха сърцето! Но ако мислиш, че ще разкрия за кого става дума – не! Гроб съм, поне докато сама не се убедя, че този човек е когото търся“, отсече Бориса в интервю за Блясък, цитирана от HotArena.net.

Репортерката продължава да любопитства: „Звучиш, сякаш не е симпатия, а нещо много повече! Да не би да има мъж до теб сега, за когото криеш?!“, пита настоятелно. „И така да е – то ще се разбере, ако е писано“, загадъчно отговаря Бориса.

Това нейно признание наистина дойде неочаквано и изненадващо за нейните фенове. В „Къртицата“ за последните три месеца прехвърчаха доста искри – между Индира и Борислав, между Ивайла и Георги, между Емил Каменов и Гергана… Но Бориса не е имала забежка с никого, не отвърна и на свалките на Борислав.

Тогава кой може да е тайнственият мъж, към когото Бориса има сериозни чувства? Подозрения може да имаме към Пушката, с когото Бо беше доста близка, макар че Евгени е женен. Другият, с когото Бо контактуваше най-много, бе Костя, но неговата ориентация винаги е била съмнителна.

Възможно е и да става въпрос за някой от екипа на предаването, а защо не и от продуцентите. Андрей Арнаудов е свободен…

А вие как мислите? В кого е влюбена Бориса?