На шопинг за цветни рокли » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Цветните щампи в облеклото придават слънчево настроение на визията, а лятото е сезон, през който с пълна сила даваме „зелена светлина“ най-ярките, жизнерадостни и красиви десени.

Днес ще се фокусираме върху най-важният елемент от дамския гардероб – роклята! Тъй като искаме ежедневието ни да е пъстроцветно, подправено с много свежест и нежна естетика, избираме колоритни модели, които да ни носят още позитивизъм и да подчертават чувствената ни осанка.

За да ви заредим с цветно модно настроение и солидна доза женственост през топлите летни дни, сме ви подготвили изкушаваща селекция от колоритни рокли с най-различни щампи.

Безспортно най-женственият принт е обагрен от флорални мотиви на различни цветя в нежна гама или ефектни техни стилизации. Трайбъл стилистиката, красивите пеперуди, графичните шарки и атрактнивните мотиви с „целувки“ също привлякоха вниманието ни, за една богата модна селекция на разкошни всекидневни рокли!

Вижте нашите модни находки от британските сайтове за шопинг: laredoute.co.uk и newlook.com.

Сред модната ни селекция попаднаха и четири прекрасни пъстроцветни рокли от колекцията на онлайн магазин Boohoo.com. Избрахме: рокля на целувки за £15.00 ; розова рокля на сини цветя за £18.00; флорална рокля за £20.00 и рокля с трайбъл принт за £20.00.

Автор: Делица Цонева