Кола горя тази нощ във Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

14
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Поредна кола е била запалена тази нощ във Враца, научи първо tribali.info. Лек автомобил „Audi” със софийска регистрация е пламнал около 2.30 часа пред блок №48 в жилищен комплекс „Дъбника”.
Возилото е собственост на 25 годишен мъж, който живее в блока. Снощи той паркирал колата си в междублоковото пространство, тъй като на паркинга нямало места. Около 3 часа той бил събуден от полицаи и открил автомобила преместен на сантиметри от стълбите за влизане в сградата. Според служителите на реда е станало късо съединение в електрическата инсталация на колата и тя сама е изминала разстоянието от около 5 метра до входа на блока.
За пожара сигнализирали съседи в блока. Те видели пламъците и веднага извикали екипи на пожарната и полицията, които за минути се отзовали на мястото и огънят бил потушен. Въпреки бързата намеса на пожарникарите, пламъците унищожили цялата предна лява част от автомобила.
Най-вероятно колата е била запалена умишлено. Съседка разказала пред полицията, че се събудила около 2 часа през нощта и видяла непознат мъж да коленичи до колата и да пали гумата.
 

23-05-2014 г. 08:40 ч. | прочетено: 2127, коментари: 6 |