Продукти от КОБО

1
Добави коментар

Продукти от КОБО

Резервоари от полиетилен

Резервоарите произведени от фирма „Кобо Б“ ООД са предназначени за съхранение на течности, вискозни материали, храни, корозионни вещества и химикали. Използват се за съхранение на гориво и киселини с определена концентрация. Резервоарите са изработени от безопасни за здравето материали. Полиетиленът, от който се изработват резервоарите е устойчив на механични повреди и е безопасен за околната среда. Резервоарите се изработват чрез заваряване с горещ въздух, като здравината на заварката (шевът) е по-голяма от здравината на материала, което от своя страна дава възможност да се разшири продуктовата гама и обхвата на тяхното приложение. Поради тази причина резервоарите имат голямо приложение в химическата промишленост, селското стопанство, хранително вкусовата промишленост, винопроизводството и др.

Предимства на полиетиленовите резервоари:

ниско тегло, висока химическа устойчивост
опростен монтаж, дългосрочна работа
възможност да се съедини (завари) към друг резервоар или елемент от същият материал
100% водоустойчив, възможност за индивидуални размери
лесна поддръжка
възможност за изработка на резервоарът директно на мястото за монтаж, когато няма възможност да се внесе в помещението като готово изделие.

Цилиндричните резервоари се изработват от плочи с дебелина от 4 до 20мм. Те могат да бъдат поставени на повърхността на земята, да бъдат вградени в нея или укрепени с бетон. Могат да бъдат изработени с подвижен капак, фланци с различни размери, допълнителни отвори, автоматични вентили за контрол на нивото, дръжки и др. Възможно е в резервоарът да се поставят преградни стени. Когато се поръчват резервоари трябва да се уточни вида на съхраняваният материал, неговата концентрация, работна температура, приблизително тегло.

Още Резервоари за вода, гориво, химикали и органични разтворители:
Категории:

Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Васил Петлешков 20

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 493 306
моб. 0888 636 084
E-mail:   

» Контактна форма