Роклите, които всяка жена трябва да притежава

1
Добави коментар
joy88
joy88

Роклите, които всяка жена трябва да притежава

Един много известен дизайнер беше казал, че модата е преходна, но стилът е вечен. А обувките и роклята са най-стилното оръжие на една жена. И докато модата се сменя постоянно, има някои модели рокли, които си оствят класика и никога не им минава модата. И за това всяка жена трябва да има тези няколко модела рокли задължително в своя гардероб.

Рокля „Ампир” – тези рокли се познават по издължения силует. Обикновено са с висока талия, която минава точно под бюста. За да се подчертае талията на дамата с слага панделка, колан или някакъв друг аксесоар. Този тп рокли съществува още през 18 Век, но и до ден днешен си остава хит. Тези рокли са много стилни, нежни и изчистени и са подходящи за дами с малък бюст.

Рокля „Балон” – тази рокля е хит на пазара още през 80-те години, имаше малък залез, но сега пак е актуална. Много е удобна и може да се носи за много поводи. Ако заложите на ярките цветове с тази рокля определено няма да останете незабелзана. Има само едно малко условие за тази рокля – ако сте прекалено слаба рискувате да се изгубите в нея, а ако сте прекалено пълна ще изглеждате още по-пълна, за това този тип рокля е подходяща за момичет с нормални размери.

Рокля „Риза” – този тип рокля си е почти риза и пролича на такава, но малко по-дълга от риза. Дължината й е таква, че да не се налага да слагате дънки или панталонки, когато я обличате. Типияно за този модел рокля е да има множество копчета подредени вертикално, така фигурата се издължава и изглеждаме по-слаби и високи. Тази рокля може да бъде носене от всеки тип дама и за всеки повод, в зависимост от материята, от която е направена. За обувки ви препоръчваме ниските обувчици тип „барелина”.

Това са едни от моделите рокли, които трябва да имате, момичета!

Related posts:

автор: mitko