Детска учителка ръководи „МЕГА СОД“ във Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Детска учителка ръководи най-новата охранителна фирма във Враца, научи tribali.info. Станислава Благоева, която подписва всички документи в качеството си на шеф на „МЕГА СОД“, е завършила начална педагогика и преди да бъде назначена на тази длъжност е работила в детска градина. Ситуацията е крайно любопитна, тъй като това е единствената детска учителка, която ръководи частен СОД в страната. Вероятно новите собственици на фирмата очакват уменията на Благоева да общува с малчуганите да бъдат приложени от нея и към охранителите и бандитите, които дебнат край обектите.
Всъщност клиентите на „МЕГА СОД“ трябва да са спокойни, тъй като Станислава Благоева само се подписва под документите, а всичко останало се движи от съпруга й – Цецо Благоев. Тъй като той е действащо ченге и няма право да работи в частна фирма, е измислена схемата мъжът й да се крие зад нейния гръб и така да лъже държавата. За тяхно съжаление, всичко това вече е документирано от ръководството на областната дирекция на полицията във Враца и се очаква скоро Цецо Благоев да бъде дисциплинарно уволнен от системата.

02-06-2014 г. 09:20 ч. | прочетено: 4451, коментари: 17 |