Професионален Курс За Масажисти – 5 Нива От Kабинет По Рехабилитация – Варна! → Услуги → Варна | Офертини Варна

0
Добави коментар

Курс за Професионален Масажист само за 230 лева от Кабинет по Рехабилитация -Варна

В курса по масаж ще ви обучават високо квалифицирани преподаватели. 

Обучението в Курс по Масажи обхваща специализирана подготовка по теория и практика за най-търсените процедури по Европейски и световни стандарти, одобрени от МОНМ /МОН/ учебни програми.

След успешно полагане на изпит получавате валидно Държавно Удостоверение за професионално обучение и превод на английски език, което ви дава правото да практикувате във всички салони за красота и СПА центрове в страната и чужбина.

Ваучерът за курс по Масаж включва:

Анатомия и физиология на мускулите;Принципи на действие на масажа;Класически масаж;Лечебни масажи;Спортен масаж;Антицелулитен масаж; Релаксиращ масаж; Продължителност на курса – 80 уч.часа Часовете са съобразени със свободното време на курсистите. Това е един разбираем за всички език, който можем да използваме за лечение, за успокоение, за облекчаване на болката и премахване на напрежението – и най-вече, за да убедим другия,че той не ни е безразличен. Масажът ни кара да се чувстваме така, както когато излезем на някоя горска поляна: дишането ни става по леко, вече можем да се отпуснем и да се ориентираме. Масажът може да се превърне в едно пътешествие, при което ще преоткрием себе си, отново ще почувстваме какво значи да си спокоен и да живееш в хармония със себе си, да изпитваш удоволствие от собственото си тяло, което диша, стои изправено и се движи свободно. Масажът е метод за механично действие върху телесната повърхност, предизвикано от ръцете на масажиста чрез специални похвати или от апарати, подобрявайки функционалното състояние на кожата, мускулите и нервите, а чрез тях и на вътрешни органи и системи на човешкия организъм. 

Какво представлява Рехабилитацията? Какви са нейните цели, методи, средства? С какво тя ни помага да живеем по-добре?

Наименованието произлиза от гръцки „kinesis” – движение и „терапия” – лечение, или лечение чрез движение. Това е самостоятелна дисциплина, опираща се на опита и постиженията на всички останали медицински дисциплини.

 Кабинетът е специализиран предимно в терапията и рехабилитацията на пациенти с ортопедичнии травматологични диагнози и състояния.

Нашите услуги за Рехабилитация включват:

◦ кинезитерапия

◦ мануална терапия (хиропрактика)

◦ специализиран масаж (манипулативен, лечебен, релаксиращ)

◦ тейпинг – фиксация чрез самозалепващи ленти

◦ ортопедични и неврологични тестове

◦ преформирани физикални фактори – лечебна и електро-апаратура.

◦ диагностика – на мускулна сила, мускулен дисбаланс, нарушена поза и др.

Рехабилитацията решава лечебни, профилактични, възстановителни и рехабилитационни задачи посредством богатата гама от методи, с които разполага и с които коренно се различава от останалите начини на лечение.

Прилага се при почти всички заболявания (в един или друг стадий на тяхното протичане или като профилактика), няма възрастови противопоказания и странични действия, когато се прилага правилно. Прилагането ù преминава постепенно и незабележимо от лечение към профилактика и общоукрепване.