Валдо – магазини за мебели Бургас. Обзавеждане

1
Добави коментар
starton
starton

Орнаменти, любов и внимание към детайла, линията следва естествената възраст на дървото – това са класически мебели от масив.

Помните ли стария Скрин в хола на баба или на любимата леля, която винаги го държеше идеално блестящ – с полирани стъкла и излъскани орнаменти. Той присъства в представите ви за всяка приказка – вашите герои от приказките, и дори героите от фентъзито на вашите деца сякаш оживяват …

В живота на всеки има един скрин, една стая, една къща – устойчиви спомени, които с масивността, красотата и изяществото на своите мебели изграждат трайно представата за замък.

Веригата ВАЛДО, магазини за мебели в Бургас, предлагаме уникална възможност да обзаведете своя дом или вила с мебели от масив.

Във всеки наш магазин за мебели в Бургас, или друг град, предлагаме специално подбрана колекция мебели от масив. В нея ще откриете приказни серии Маркиза, Модена, Верона, и в същото време отделни екземпляри столове, маси, скринове и шкафове с изискана форма.

Индивидуални проекти за обзавеждане, изпълнени с качествени български мебели от масив – бук, дъб, ясен, череша, орех, чам по поръчка и индивидуален проект. Ретро мебели от Холандия – разнообразие на форми и мебел, в която да обзаведете неповторимо всеки кът – от кабинет до хол и трапезария.

При желание от Ваша страна нашите консултанти ще подберат различни елементи на интериора, за постигане на максимален ефект от класическата линия.

Мебели от масив, класически мебели, модерни мебели за хора с вкус.