БГ модни списания през юни » Моден печат

16
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото дойде и на страниците на модните списания! Горещи фотосесии, много красота и стил ни очакват от българските издания. Нека видим кои са лицата от кориците на новите броеве!

На корицата на юнския брой на Harper’s Bazaar виждаме топмодела Теди Велинова, която позира на морския бряг. Тя демонстрира перфектна форма, облечена в актуален за сезона цял бански с асиметрична кройка. Страхотна ретро прическа с букли и масивно колие допълват плажната й визия.

Магнетичният поглед на Анджелина Джоли грабва от юнското издание на Elle България. Повече за вдъхновяващата черно-бяла фотосесия, снимана от Хеди Слиман, може да прочетете ТУК.

От списание MODA са заложили на женствената осанка на прелестната Чарлийз Терон. Тя излъчва много чувственост и шик с уникална надиплена рокля в нюанс „зелена маслина’. Мек опушен грим на очите, бледи устни и леко разрошени кичури придават неустоим вид на актрисата.

Юнската корица на списание „ЕВА“ е гореща и секси. Главният герой е Орлин Павлов, а идейният замисъл „Всички обичат Орлин“ е подчертан от компанията, в която позира звездата. Певецът, обявен наскоро за един от най- желаните ергени, е заобиколен от няколко сексапилни мадами по бельо.

Със своя огнен темперамент Шакира носи усещане за летни страсти. Тя е лицето от юнското издание на Glamour България, позирайки с атрактивна рокля в графична стилистика, небрежна прическа и лек макиаж, подчертаващ естествената й харизма, чар и красота.