Асен Блатечки и Катерина Горанова се събират заради Диляна Попова?

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Асен Блатечки и Катерина Горанова се събират заради Диляна Попова?

Асен Блатечки и Катерина Горанова се събират заради Диляна Попова? 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Асен Блатечки и Катерина Горанова отново се събират, Диляна Попова иска да е самотна майка?

Асен Блатечки и Катерина Горанова отново се събират, а Диляна Попова ще бъде самотна майка. Този слух от няколко дни обикаля публичното пространство подхранван от факта, че новата арт двойка почти не се появява заедно на обществени места. Мълвата носи, че Диляна Попова и Асен Блатечки са на път да сложат край на връзката си окончателно. Актрисата ще гледа сама детето си, а актьорът ще се върне при семейството си.

От обкръжението на Попова споделят, че манекенката наистина обичала силно актьора, но никога не си е и помисляла да раздели Асен Блатечки и Катерина Горанова. Нещо повече – когато разбрала, че е бременна, Диляна Попова сериозно обмисляла да напусне живота на бившия си най-добър приятел, само и само да не разваля семейството му. Актьорът обаче държал да поеме отговорност за наследника си, дори с риск да нарани близките си, пише hotnews.bg.

Асен Блатечки и Катерина Горанова се събират, Диляна иска да е самотна майка?

За топлите отношения между Катерина Горанова и Диляна се говори от доста време. Сам актьорът заяви, че двете се разбират прекрасно и дори са били приятелки, макар в момента ситуацията да е доста усложнена.

Интересът към триъгълника Диляна Попова, Асен Блатечки и Катерина Горанова обаче се отразя не само на семейството на актьора и новата му любима. Самият Блатечки направо се е стопил от нерви, тъй като се разкъсва между половинките си. Актьорът най-трудно понася факта, че целия медиен интерес се стоварва и върху децата му. Бременната Диляна е непрекъснато преследвана от папараци, а той самият и дъщеря му Катерина също стават обект на любопитни погледи и коментари, където и да отидат.

Именно заради многобройните слухове и клюки, актьорът и манекенката избягват да се показват заедно. А ако се вярва на мълвата, Диляна дори е готова да сложи край на връзката им, за да си осигури спокойна бременност и да отгледа детето си, без да е в центъра на скандала.

Клюки.вс препоръчва и: