Риалити 18+: Жени раждат безпомощни сред дивата природа

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Ново риалити шоу ще показва как млади жени раждат сами сред дивата природа. „Роден в дивото” ще разказва историите на майки, които не просто отказват обезболяващи и вани с вода за облекчаване на родилните мъки, а искат детето им да се появи на бял свят без никаква помощ”, пише „Мирър”.Местата за раждане вероятно ще бъдат край реки, гори и джунгли в Америка. Анонсът на предаването гласи: „Какво се случва, когато щурото преживяване в живота на жената стане наистина диво и бъдещите родители решат да изберат неасистирано раждане на открито?”.

Предаването е вдъхновено от шокиращо видео в YouTube, показващо как жена ражда сама край река в САЩ. Потресаващият клип е гледан над 20 млн. пъти.

Идеята за брутално натуралистичното предаване предизвика множество критики. „Разбирам, че всеки иска да повярва, че сме прекалили с медицината при раждането, а това е съвсем естествен процес”, обясни Рон Джейкли – експерт от Университета в Синсинати. „Естествен процес, който обаче, в историята е завършвал с множество загуби на животи”, допълва той.

„Присъствието ни на тези раждания ще ги направи много по-сигурни, отколкото ако се случват от самосебе си”, каза Ели Лерър от продуцентската компания на новото шоу.