Роксана с дебютен албум, промоция и нов клип

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Поп-фолк изпълнителката Роксана представи първия си самостоятелен албум. Той носи името ‘За всеки има ангел’ и вече е на музикалния пазар.

Харесай страницата ни във Facebook

В него младата певица е събрала 12 композиции.

“Моят първи албум вече не е мечта, моят първи албум е факт. Благодаря на всички екипи, с които съм работила, на моите продуценти… Знам как съм правила всяка една песен, колко труд и емоции е имало за всеки музикален проект. Върнах се в мислите си в „Стани поп-фолк звезда“, в „Гласът на България“ и се сетих за целия този път, който изминах“, споделя тя.

Роксана представи албума с промоция на 3 юни в Комплекс Приказките край Харманли. Водещи на събитието бяха Борис Дали и лицето на „Автограф“ по Планета ТВ – Галя Димитрова.

Сред гостите бяха много колеги на изпълнителката: Даяна, , Теди Александрова, Мария Петрова, Галин, Крум, Джамайката, Поли Паскова, орк. Канарите и др.

Нелина, Валентина и Надя Казакова пък поздравиха Рокси, като представи съвсем нови композиции. Разбира се, промоцията уважи и мегазвездата на телевизия “Планета“ Ивана, която първа подаде ръка на Роксана и я откри за голямата сцена в “Гласът на България“.

Песните от албума „За всеки има ангел“ бяха представени в три части, а заедно с Роксана, на сцената се качиха и музикантите от оркестър „Рико Бенд“.

Освен това изпълнителката представи и новия си видеоклип. Той е на песента „Страхливец“, за която Рокси споделя, че и е любима. Парчето е по  текст на Дони Василева, а Даниел Ганев се е погрижил за аранжимента.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)