Мария шашна с нова визия, прилича на Барби! (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Мария шашна с нова визия, прилича на Барби! (Снимки)

Мария шашна с нова визия, прилича на Барби! (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Мария отново премина в лагера на блондинките. Тя замени катранено черната си коса с топла руса окраска и побърза да се похвали с новата си визия.

Мария дълго време очароваше със завладяващия и мощен черен цвят на косата си, който й придаваше силно и дори леко агресивно излъчване. Тя реши да се направи по – женствена и миловидна. Пребоядиса се в русо и дори за добавка се облече в бонбонено розов тоалет.

Публикува снимките в профила си във Фейсбук и очарова всички, които се прехласнаха по сладката й визия. В допълнение към промяната си премрежи поглед, изпълнен с нега и окончателно побърка всичките си почитатели, които милеят за миловидна и нежна женственост.

Мария шашна с нова визия

Промяната на Мария раздели феновете й на два лагера. Тези, които се прехласваха по наситеното черно в косата й, днес изпитват носталгия по силното и стилно излъчване на певицата. Останалите пък са на мнение, че на дребната красавица повече й ходи нежното, сладко и прелестно обаяние, което й придава новата руса прическа.

Певицата е направо преобразена

Но миньончето си има своите верни фенове, независимо от това дали е блондинка, брюнетка или червенокоска.

Това ли е новото Барби на попфолка

Или пък от време на време си позволява кардинална промяна в цвета на косата, за да им припомни за себе си, ако част от тях предпочетат концертите и клиповете на конкурентките й във фолк гилдията.

Клюки.вс препоръчва и: