Симона Загорова засенчи абитуриентки на бала на Симеон Данев

14
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Симона Загорова засенчи абитуриентки на бала на Симеон Данев

Симона Загорова засенчи абитуриентки на бала на Симеон Данев 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Симона Загорова засенчи абитуриентките на бала на гаджето си

Симона Загорова удари в земята абитуриентките на бала на гаджето си Симеон Данев. Красавицата се появи в черен гащеризон, който подчертаваше всичките й извивки.

Освен, че бе по-висока с цяла глава от съученичките на гаджето си, Симона демонстрира и видимо наедряла фигура, пишат от електронното издание kliuki.net. Въпреки това чаровницата обра точките и приятелите й я обявиха за най-хубавата дама на бала.

Симона грейна на бала на гаджето си

За Симона Загорова появата на събитието бе като генерална репетиция за собствения й бал догодина. Чаровницата също се готви за абитуриентски бал и очевидно отсега се вълнува как ще премине събитието. Впечатление на всички обаче направи, колко се е променила само за няколко месеца наследницата на Глория.

Дъщерята на фолк певицата определено си спечели заслужени комплименти, както и коментари, че е изглеждала като една от най-чаровните дами на абитуриентските балове. Редом с това тръгнаха и коментари, че чаровницата изглежда позакръглена.

Чаровницата засенчи останалите абитуриентки

„Не знам дали е детска пухкавост или прекалява с бързите храни, но това момиче ми изглежда доста напълняло“, коментират някои. „Нищо й няма, оставете я да си живее живота“, говорят други.

Последни снимки и генералната репетиция за бала на Симона Загорова е приключена

Закръглена или не, Симона Загорова определено успя да предизвика огромен интерес в социалната мрежа. „Изглежда по-добре от много абитуриентки“, „Много си е хубаво момичето“, коментират още фенове.

Клюки.вс препоръчва и: