Вече официално – лятно турне на Планета ТВ ще има

18
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Последното лятно турне на изпълнителите на Пайнер бе през 2010 г. От известно време в медийното пространство се говореше, че турнето се завръща тази година и вече това е обявено официално.

Харесай страницата ни във Facebook

На 1 август стартира “Национално турне Планета лято 2014“. То ще премине през пет града и ще представи най-големите хитове не само от тази, но и от последните 2-3 години.

Концертите отново ще бъдат напълно безплатни и ще се провеждат на градските площади в градовете-домакини.

“И този път ще се постараем да предложим на публиката среща с най-популярните песни на най-обичаните изпълнители в България“, разкри Хари Янакиев, мениджър на музикалната медия.

“Смело можем да кажем, че “Планета Лято 2014“ ще бъде турнето на дуетите, на приятелството и успешните международни музикални проекти. И досега в летните турнета са участвали изпълнители от Балканите, но тази година за първи път ще покажем осезаемо международно присъствие на сцената.“

Организаторите телевизия “Планета“ и музикална компания “Пайнер“ обещават турнето “Планета Лято 2014“ да се превърне в музикалното събитие на лятото. Вече се обсъждат вариантите за сцена, сценография и визуални ефекти по време на концертната част, както и за звука на отделните спектакли. Изпълнителите, които ще участват в концерта, също обмислят и работят по представянето си в шоуто.

Преди няколко дни Камелия обяви, че не е сред поканените, но тя отдава това на променените взаимоотношения с Пайнер.

„Поради огромния интерес по повод взаимоотношенията ми с фирма ПАЙНЕР ще внеса малко уточнения. Към момента – 9.06.2014г, професионалните взаимоотношения между мен и фирмата не са прекратени, а ПРОМЕНЕНИ. Вследствие на тази промяна, Камс Продакшън, тоест АЗ, продуцира /плаща/ аудио-визуалната ми продукция, а ПАЙНЕР я ползва, излъчва и т.н. Участията се менажират в синхрон от Женя Димова и Цветин. Към момента с г-н Димитров сме в прекрасни професионални взаимоотношения“, сподели на страницата си във Фейсбук изпълнителката.

Феновете вече тръпнат в очакване да разберат кои от техните любимци са получили покани и разбира се да ги видят на голямата сцена през август.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)