David Guetta с нов сингъл и лятно турне

18
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

След като влезе директно на първо място в Beatport за безпрецедентния трети път тази година с парчето ‘Bad’, David Guetta пуска още един проект заедно с австралийския DJ и продуцент Kaz James.

Харесай страницата ни във Facebook

Парчето “Blast Off“ е написано на 30 000 метра над земята, докато двамата летят от един концерт към друг, по време на скорошното турне на David в Азия.

Оживено от дрезгавия глас, който призовава рейвърите да “вдигнат ръце по-високо“, парчето започва с тежки китарни рифове преди да избухне в жизнена бас линия, разчупена от звука на синтезатора.

Носейки типа клубно звучене, което феновете на Guetta и James обичат, “Blast Off“ със сигурност ще предизвиква фурор на дансинга, навсякъде по света.

На 29-ти май, Guetta откри своята “FMIF” серия в Pacha, Ibiza, точно преди да се впусне в натоварената си лятна програма. Към него се присъединяват и Daddy’s Groove & Showtek, за да се отправят на епично турне, предвиждащо Guetta да забива в клуб “XS“ в Лас Вегас, както и в Маями, Ню Йорк, Филаделфия, Чикаго, Вашингтон и Ню Орлиънс.

Като единствения Ibiza DJ, който ще миксира в две резиденции това лято, Guetta се е заел и с откриването на David Guetta & Friends в Ushuaia на 30-ти юни. Партито ще бъде край басейн и е планувано да продължи до късно през нощта, целейки да пресъздаде фестивалната атмосфера на едно от най-известните клубни места в Ibiza.

Всичко това не е достатъчно за Guetta, който е потвърдил участието си и като хедлайнър на фестивали в Германия, Франция, Италия, Швеция, Естония, Шотландия, Исландия, Русия и Испания преди края на лятото, очертаващо се наистина невероятно за емблематичен DJ.

Kaz James обяви, че ще свири редом с David и в Pacha, и в Ushuaia, като потвърди и самостоятелната си изява в Paradise Club в Mykonos.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

 

Коментари

коментар(а)