Дичо прави стриптийз на приятелката си Карина (СНИМКИ)

1
Добави коментар

Снимка: Биляна ХРИСТОВА 10.12.2014 013017.09.2014 023003.09.2014 0295

Перлата в короната на тазгодишното издание на „Включи града“ – Дичо, събра стотици фенове в Летния театър за закриване на фестивала. В компанията на група „Горещ пясък“ ексвокалът на Д2 изпълни някои от емблематичните песни, донесли му популярност в началото на кариерата му. Специален поздрав за половинката си Карина отправи Дичо от сцената с песента на Stone Sour – „Through Glass“.
Минути след финала на концерта музикантът раздаваше автографи и се снимаше с феновете до служебния вход на театъра. След като задоволи интереса на почитателите си, Дичо реши да се преоблече пред очите на шашнатите минувачи.

Перлата в короната на тазгодишното издание на „Включи града“ – Дичо, събра стотици фенове в  Летния театър за закриване на фестивала. В компанията на група „Горещ пясък“ ексвокалът на Д2 изпълни някои от емблематичните песни, донесли му популярност в началото на кариерата му. Специален поздрав за половинката си Карина отправи Дичо от сцената с песента на Stone Sour – „Through Glass“.

Минути след финала на концерта музикантът раздаваше автографи и се снимаше с феновете до служебния вход на театъра. След като задоволи интереса на почитателите си, Дичо реши да се преоблече пред очите на шашнатите минувачи. За разочарование на нежния пол софиянецът е загубил добрата си форма, видя репортер на вестника.