Мая на Магапаса показа дома си в САЩ!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Мая на Магапаса показа дома си в САЩ!

Мая на Магапаса показа дома си в САЩ! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Мая на Магапаса показа дома си за първи път

Мая на Магапаса показа дома си в Америка. Позабравената фолк певица не тъне в лукс, но определено си живее доста добре. Фолк легендата се премести преди няколко десетилетия в Америка и оттогава почти не посещава България. За сметка на това се е постарала да запази някои от българските традиции.

Домът на Мая е просторен и удобен, но не блести с луксозни мебели и скъпи антики. В желанието си да си създаде максимален комфорт, фолк певицата е заложила на семплия стил.

Просторна и светла трапезария посреща гостите, а всекидневната е малка, но уютна. За Мая казват, че посреща гостите си винаги с усмивка.

Мая на Магапаса показа дома си

При изпълнителката са отсядали куп звезди от попфолка. Глория, Ивана, Софи Маринова, Тони Дачева и Рени се отбиват при певицата, винаги когато могат, докато са в САЩ. В свободното си време Мая на Магапаса пее из клубовете в Лас Вегас, но каква е основната й професия не е много ясно. Някои казват, че е собственик на клуб, други, че е шофьор на виден бизнесмен, но самата певица не е коментирала работата си.

На същото топло отношение като колежките й се радва и Магапаса. Певецът също замина за САЩ преди няколко години, за да е по-близо до дъщеря си, която неотдавна с гордост показа.

 

Клюки.вс препоръчва и: