Крисия Тодорова влиза в „Гласът на България“

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Крисия Тодорова влиза в „Гласът на България“

Крисия Тодорова влиза в „Гласът на България“ 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Крисия Тодорова влиза в „Гласът на България“, Слави я покани да пее с него

Крисия Тодорова влиза в „Гласът на България“. Малката чаровница, която става все по-добра с музикалните си интерпретации в шоуто на Слави е на път да се озове на още по-голяма сцена. Крисия ще бъде сред гост — звездите в новия сезон на „Гласът на България“. И по всяка вероятност ще скрие шапката на всички кандидати за слава.

Кастингите за новия сезон на риалити формата вече започнаха, а феновете се надяват шоуто да стартира преди края на годината. Междувременно се очаква в предаването да вземе участие и малката Крисия.

Слави покани Крисия Тодорова в „Гласът на България“

В снощния епизод на предаването, Слави сподели с нея и г-н Андреев, че смята да подготви нов сезон на „Гласът на България“. И изрази съжаление, че не може да стартира с детския вариант на предаването, където Крисия би могла да бъде пълноправен участник.

„Ще направя всичко възможно да пееш там, ще те поканя заедно с мен да гледаш на живо, ще ти бъде много интересно, надявам се.“, каза Слави. Той допълни още, че малката Крисия пее все по-добре и по-добре и става изключително талантлива с всеки изминал ден.

Самата Крисия Тодорова с радост прие поканата да бъде гост в „Гласът на България“. Малката чаровница със сигурност има какво да покаже на талантите в шоуто.

Клюки.вс препоръчва и: