Цветелина Янева трепери за Делян Пеевски

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Цветелина Янева трепери за Делян Пеевски

Цветелина Янева трепери за Делян Пеевски 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Цветелина Янева определено е в стрес заради слуховете за атентат срещу любимия й Делян Пеевски

Цветелина Янева изпадна в стрес от слуховете за атентат срещу любимия й. Фолк звездата и Делян Пеевски са гаджета от години, но се крият от обществените погледи. Въпреки това, Цвети често разказва за него в интервюта и неведнъж е подчертавала колко близки са двамата.

Красавицата е изключително грижовна и отдадена на своята половинка. Сега, след като се чу, че се готвят атентати срещу него, тя е силно притеснена, разказват приятелите й. Цветелина Янева място не можела да си намери от уплах, заради половинката си и споделяла неговите грижи и проблеми.

Цветелина Янева притеснена от заплахите срещу Делян Пеевски

Цветелина Янева дори се канила да откаже някои от участията си, за да бъде непрекъснато до Делян, поне докато се успокои обстановката.  Депутатът обаче уверил половинката си, че е под солидна охрана. И няма нужда толкова да се притеснява, че да отказва участия и да лишава феновете от присъствието си на сцената.

Ако въобще тези опасения имат някакви основания, Цветелина Янева не би трябвало толкова да се притеснява, защото Делян Пеевски движи със солидна охрана, пишат й фенове в подкрепа.

 

Клюки.вс препоръчва и: