Вахиде Гьордюм напусна Великолепния век, отдаде се на благотворителност

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Вахиде Гьордюм напусна Великолепния век, отдаде се на благотворителност

Вахиде Гьордюм напусна Великолепния век, отдаде се на благотворителност 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) за пореден път даде пример на сънародничките си

Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) показа на света огромното си сърце. След като успя да се пребори с най–страшната си болест — рак на гърдата, тя обърна гръб на популярността си като актриса и се отдаде на благотворителност.

Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) осъзна, че суетата и показността са само едната страна на популярността. Обичаната Хюрем Султан от Великолепния век напусна сериала, за да се бори с кошмарното си заболяване. Успя да се върне към живота и реши да се отдаде на благотворителност.

Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) напусна“Великолепния век, за да се отдаде на благотворителност

В момента Гьордюм се включва в различни благотворителни инициативи и се раздава докрай. Последното й участие бе в Анадола, където заедно с ентусиазирани студенти се включи в много инициативи, като доизграждане на сграда за библиотека, пребоядисване на училище, организиране на почистване на околната среда. Морално и дори финансово подаде ръка на много хора от бизнеса за подобряване живота в отдалечените от столицата краища на страната.

Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) смята, че на хората в нужда винаги трябва да се помага. По време на голямото си страдание при боледуването си тя трябваше да преглътне изоставането й от съпруга си. Той се разведе с нея, но възмездието го застигна. Сега той е болен, а великодушната Вахиде се грижи за него.

Според нея 25 — годишен брак не може да бъде загърбен с лека ръка, дори когато не е получавала помощ и съчувствие от човека, на когото години наред се е доверявала. Вахиде Гьордюм (Vahide Gördüm) смята, че страданието в живота, което й донесе рака на гърдата, я е направило по-силна и по-благородна.

 

Клюки.вс препоръчва и: