Спечелете смартфон Samsung Galaxy Y

13
Добави коментар
pgp

Наградата в LuckyStar.bg този път е наистина специална…

Започнете вашия „Smart Life“ със смартфона SAMSUNG GALAXY Y. Той е подходящ за млади, динамични мобилни потребители в движение, които искат да останат във връзка с приятелите си.

Galaxy Y предлага всички екстри на смартфон с Android – вълнуващи приложения, бързо изтегляне, свързване чрез Wi-Fi с интуитивен, привлекателен потребителски интерфейс. Достъпът до уеб базирани приложения и мобилен Интернет никога не е бил толкова лесен. Моделът предлага стил, интелигентност и пълен набор от функции, включително 3″“ дисплей и по-голяма виртуална QWERTY клавиатура при запазена компактност.

За да спечелите този уникален смартфон, трябва да имате късмет и регистрация в LuckyStar.bg. След това кликнете върху бутона „Участвам“ в своя профил. Така ще се включите в томболата.

А ако каните приятелите си да Ви помогнат, ще получите по един допълнителен шанс за всеки от тях, който се регистрира или влезе в профила си през уникалния линк, който ще откриете в своя профил.

Краен срок за участие: 29 Юни 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.