Luxplast произвежда pvc дограма с алуминиева капачка.

1
Добави коментар
luxplast.bg
luxplast.bg

В последните няколко години в Централна и Западна Европа се наблюдава увеличение на дела на PVC дограма изработена с външна алуминиева цветна капачка, като следствие на засиления потребителски интерес към разнообразни и нетипични цветови решения. Измествайки класическите цветни дограми като Златен дъб и Орех, алуминиевата капачка се налага като предпочитан вариант, когато става въпрос за нестандартни идеи в областта на строителството.

Основната причина за все по-честият избор на PVC дограма с алуминиева капачка е, че тя е значително по-евтино и практично решение, отколкото стандартната цветна дограма. С незначително оскъпяване върху цената на бялата дограма, получаваме продукт, който комбинира всички предимства, както на PVC профила, така и на алуминия като материал – топлозащита, функционалност, повишена здравина и по-дълъг живот.

За по-подробна информация, моля посетете нашия офис или се свържете с нас по телефон, скайп или e-mail.

Друго предимство при използването на алуминиева капачка е възможността да се запази неутралният бял цвят на дограмата отвътре, а отвън да се постигне практически неограничено разнообразие от цветове.

Така Вашата нова дограма ще бъде в перфектен синхрон с интериора на дома Ви, с фасадата на сградата и със заобикалящата Ви среда.

Алуминиевата капачка допълнително предпазва PVC профила от стареене и деформация. Това означава по-дълъг живот за новата дограма, която остава естетически и функционално непроменена от времето.