Харисън Форд пострада на снимачната площадка

13
Добави коментар
sedrik
sedrik

По време на заснемането на най-новия филм, в който участва Харисън Форд, преди броени дни се случи инцидент, след който актьорът постъпи в болница.

По време на заснемането на „Междузвездни войни: Епизод VII“, 71-годишният актьор пострада лошо на снимачната площадка. Харисън е бил смазан от хидравлична врата (вратата на космическия кораб) и според британските медии е с много по-сериозни наранявания, отколкото твърдят от продукцията.

Той постъпил в болница в Оксфорд, където уж бил само с фрактура на глезена. Но медиите заподозряха, че е по-сериозно, защото съпругата му Калиста Флокхарт е пристигнала от САЩ в Англия по спешност. Според пресата Форд има доста лоши наранявания и не се знае как и дали ще продължи снимките.

След инцидента на необезопасената снимачна площадка, режисьорът на филма-Джей Джей Абрамс в момента се опитвал да успокои звездите на лентата, сред които са Анди Съркис, Лупита Нионго, Кари Фишър и Марк Хамил, като им е обещал да бъдат предприети незабавни действия, за да се избегнат по-нататъшни инциденти.
Междувременно не е ясно кога ще продължат снимките на последната част от научнофантастичната класика, чиято продукция е на стойност над 150 милиона британски паунда.

Tagged