Сайдинг

3
Добави коментар
RichHouse.eu
RichHouse.eu

Системата Сайдинг е идеална имитация на дървените фасади, произхождаща от САЩ и Канада. От година на година сайдингът става все по-популярен и се използва все по-често при проектиране на съвременни сгради и жилищни комплекси. Този продукт дава възможност за покриване на външните повърхности на всички типове сгради – зидани, дървени, неизмазани, измазани.

Фасадните покрития идеално изпълняват своята роля както за жилищни, така и за обществени и промишлени сгради. Широката цветова гама и дървесната структура на панелите има благоприятно влияние за естетиката на фасадата. Неголямото тегло и лесният транспорт дава възможност за покриване на фасадата със сайдинг по всяко време на годината с помощта на основни инструменти, дори самостоятелно.

Сайдингът е нетоксичен и негорим строителен материал, устойчив на неблагоприятните атмосферни условия, биологичните фактори и повечето химикали. Той осигурява ефикасна топлинна изолация на сградите и вентилация на фасадата. Комплексната гама от довършителни летви улеснява и ускорява монтажа.

Системата Сайдинг е значително по-евтина от другите видове фасади, а благодарение на голямата си трайност и лесната си поддръжка дава възможност да се избегнат проблемните и скъпи ремонти. Предлага се сайдинг с единична и двойна чупка. Материалът е подходящ за почистване с вода под налягане и детергенти.