Ресторант Нептун залага на лека и здравословна храна, Нели Грегъри гостува в нощния бар

1
Добави коментар

Ресторант Нептун безспорно е точното място за изкарване на незабравими мигове с най-близките или с приятелска компания. Уютната обстановка, близостта до брега и лъхащия свеж морски бриз придават естествен колорит на заведението.
Като прибавим вкусните салати, ястия, мезета и десерти, богатата и разнообразна листа с вина и напитки и вежливото обслужване, ресторант Нептун закономерно се е превърнал в притегателно място за бургазлии и гостите на града.

На по-лека и здравословна храна, изцяло съобразена с летните горещини залага култовият бургаски ресторант „Нептун“. В листата със седмичното меню приоритетно са включени повече зеленчуци.
За всички, избрали елитното заведение, екипът препоръчва:

Гръцка салата
Крем супа от манатарки с билкови сухарчета
Кюфтета от тиквички с ементал и чеснов млечен сос
Оризови нудли с морски дар в пикантен ароматен сос
Трюфел торта
Нека вечерта не завърши с десерта. Наслади се на страхотната музика, танцувай и се забавлявай в нощен бар „Нептун“, категорични са от управата на едноименния комплекс. През тази седмица на 20 и 21 юни /петък и събота/ ще гостува Нели Грегъри. Нейните неповторими изпълнения по традиция ще вдигнат градуса на настроението на всички избрали нощен бар „Нептун“ за пълен релакс!

Крем супа от манатарки с билкови сухарчета е едно от летните предложения на „Нептун“