Възглавница за пътуване

1
Добави коментар
milk1
milk1

На нас в офиса рядко ни се случва да пътуваме, но ако предприемем ходене до някоя красива точка по света задължително си взимаме възглавница за спане. Вратът е нещо, което трябва да се пази, защото именно той носи главата ти гордо вдигната нагоре.

Едва в средата на лятото сме, та не се знае накъде ще те отведат морския бриз и южното течение. Би било добре, ако си будна през целия път, за да се наслаждаваш на гледките, но е много вероятно да усетиш умора по някое време. В такива случаи е добре да имаш под ръка една от онези пухени джаджи, които ще дадат комфорт на тялото ти, за да подремне в седнало положение.

Възглавничките не струват цяло състояние, колкото например са скобите и инвалидните колички, които ще ти се наложи да използваш, ако не пазиш стойката си. За дългото стоене пред компютъра на неудобен стол сме говорили много и пак ще дъвчем темата, ако трябва. Шегата настрана, възглавниците са голяма добрина, която услужливи хора са създали за други хора. Едно от последните изобретения е възглавница, която се закрепя върху предпазния колан на рамото ти. Един вид буквално спиш върху рамото си. Компактна е и можеш да я сложиш и в най-малката си чанта. След време ще се радваш, че си инвестирала скромните 44 долара в добрия и здравословен сън, докато пътуваш по различни дестинации, за да се наслаждаваш на живота и света. За възглавницата за рамо може да разчовъркаш из сайта Kickstarter.com.

Снимка: 2-ps.googleusercontent.com Автор: Dani

Възглавница за пътуванеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)