Благой Георгиев и Биляна Евгениева се заиграват на морето (Снимки)

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се заиграват на морето (Снимки)

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се заиграват на морето (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Благой Георгиев и Биляна Евгениева се заиграха на морето, папараците на Николета ги спипаха

Благой Георгиев и Биляна Евгениева очевидно са новата светска двойка този сезон. Папараците на Николета Лозанова спипаха двамата да се заиграват на морето и дадоха на Христина Витанова още един повод да поиска развод, видя Kliuki.ws.

Двойката е на романтичен воаяж на морето, където обикалят нощните клубове и дискотеки. А футболистът, който се кълнеше, че друга не поглежда и твърдеше, че е прекалено набожен, не може да отлепи ръце от тялото на моделката.

Николета спипа Благой Георгиева и Биляна Евгениева

Докато бившата гимнастичка се чуди как да обясни на двете си деца, защо баща им е зарязал семейството и е тръгнал с годеницата на Христо Сираков, плеймейтката хвана Джийзъса да се натиска с новото си гадже на плажа, без изобщо да му пука, пише kliuki.net.

Футболистът купонясва и не му пука

Както вече ви осведомихме, Благой Георгиев и Биляна Евгениева зарязаха половинките си и се впуснаха в луда любовна авантюра. Резултатът—отменена сватба, провален годеж и вероятен развод.

Не може да си отлепи ръцете от нея

Из форумите искрено съчувстват на Христина Витанова за това, което в момента преживява. Гимнастичката преживя веднъж подобен удар и прости на Благой Георгиев, но едва ли ще го направи и втори път.

Клюки.вс препоръчва и: