Дарина Павлова заряза диетите (Съвсем се окръгли)

15
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Дарина Павлова заряза диетите (Съвсем се окръгли)

Дарина Павлова заряза диетите (Съвсем се окръгли) 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Дарина Павлова заряза диетите, отдаде се на забавления

Дарина Павлова заряза диетите и се окръгли. Най-богатата българка в света, отказа да се подлага на лишения и се отдаде на забавленията, видя Kliuki.ws.

По време на последното парти, на което бе в компанията на половинката си Джулио Берути, Дарина изглеждаше видимо напълняла. Стройните й ръце бяха подпухнали, краката й се закръглиха чувствително, а бюстът й изглеждаше буквално огромен.

Дарина обаче сияе и не й пука, че е напълняла. Тя продължава да се носи на крилете на любовта към доста по-младия от нея актьор.

Дарина Павлова се окръгли

Двойката в момента е в Лондон, където са на поредната филмова премиера. Компанията се забавлява доста шумно, а въпреки наедрялата си фигура, Дарина се бе издокарала в къса черна рокля по тялото.

Единственият аксесоар бяха обеците, внушителната гривна и диамантения пръстен на лявата й ръка. За жалост дори и те не успяха да отклонят вниманието от закръглената фигура на Дарина.

Само преди няколко седмици, на фестивала в Кан Дарина изглеждаше убийствено и дори успя да засенчи някоя и друга холивудска звезда. Последвалото шествие от партита и нощни купони обаче изглежда се е отразило на Дарина Павлова, защото изглежда доста наедряла.

Клюки.вс препоръчва и: