Гювеч кино: премиери, програмата, филми, видео, dvd, kino

13
Добави коментар
lalchev
lalchev

Жанр: Приключенски
Година: 2009
Производство: САЩ
Времетраене: 90 минутиВиж също: Официален сайт, Филмът в енциклопедия IMDBАктьори: Никълъс Кейдж, Пенелопе Крус, Джон Фавро, Сам Рокуел, Стив Бушеми, Зак ГалифианакисСценарист: Кормак УибърлиСюжет: Екип от морски свинчета, обучени от американското правителството в тайните на шпионажа, разбират, че съдбата на света е в техните лапи. 
Малко преди да се справят със злодеите, правителството спира проекта, а морските свинчета са заплашени да бъдат преместени в магазин за домашни любимци.
Екипирани с последната дума на техниката и водени от Даруин (озвучен от Сам Рокуел), животинчетата ще направят и невъзможното, за да успее тяхната мисия.
Останалите морски свинчета от отряда говорят с гласовете на носителката на „Оскар“ Пенелопе Крус, Джон Фавро и Трейси Морган от сериала „Рокфелер плаца 30“.
Подобно на друг прочут шпионин – Джеймс Бонд, освен високотехнологични джаджи, малките шпиони имат и интересни приятели. Пръв помощник им е мухата Мууч. На тяхна страна е и хамстерът Бъки, озвучен от Стив Бушеми.
Безспорно най-голямата звезда във филма е Никълъс Кейдж, който дава гласа си на компютърния експерт в отряда – къртицата Спекълс.
В тази приключенска комедия, освен щастливият край, не липсват и неочаквани обрати и изненади. Но спасението на света е в сигурни лапи.