Явката ДЛГ и Madmatic разкриват детайли за „Човекът, който се смее 2″

1
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Новини) добавена: 21 Юни 2014 автор: Георги Събев

В петък вечер, Явката ДЛГ и Madmatic се качиха на сцената на шестото издание на тридневния фестивал WakeЪп! България Open Air Festival. Освен редицата изпълнени общи и самостоятелни тракове, и изкарването на F.O. на сцената за кавъра на „Няма кво да стане“, в края на сегмента си, двамата изпълнители разкриха информация за дългоочаквания им предстоящ албум Човекът, който се смее 2. Според самите артисти, проектът ще бъде представен съвсем скоро. Той ще съдържа 18 песни, като сред тях няма да фигурират скитове или парчета на весела тематика. Също така, песните от албума няма да съдържат припеви, което означава, че куплетите ще валят един след друг.

Напомняме ви, че в скорошното интервю на списание Еталон с варненците, Яжо хвърли светлина върху звученето на албума:

Хората, които очакват [Човекът, който се смее 2 ] да е повторение на Човекът, който се смее – няма да е. С доста по-различни бийтове сме боравили този път, като съдържанието на текстовете също пак съм се постарал да е ново. Има много песни, в които рапирам по начин, по който не съм рапирал до сега – бързо с различни модели на римуране. Иначе темите са си пак  в моя стил, историйки се разказват, изразяват някакви емоции.“

Селекцията от тракове, която Явката ДЛГ и Madmatic изпълниха на сцената включваше и нечувана от публиката до този момент песен от албума. Нейното име не стана ясно, но по всичко личи, че е солова песен, тъй като само Madmatic достави рими върху убийствения си инструментал. Може да видите и чуете кратка част от изпълнението на парчето в Instagram видеото след края на параграфа.