Нана Карагиани и Анджелина Джоли в топ 5 на звездните анорексички

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Нана Карагиани и Анджелина Джоли в топ 5 на звездните анорексички 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Нана Карагиани и Анджелина плашат със слаби тела

Нана Карагиани и Анджелина Джоли оглавиха класациите по слабост. Печално известната гръцка водеща тези дни отново напомни за себе си със снимки от плажа. Нана Карагиани тежи отчайващите 35 — 38 килограма. И дори по-малко.

И докато гръцката звезда Нана Карагиани води упорита битка, за да си върне килограмите, друга една звезда отчаяно се опитва да стане кожа и кости. Холивудската звезда Анджелина Джоли живее само от ядки и последните й снимки показаха, че е достигнало потресаващо тегло – 42 килограма.

Нана Карагиани и Анджелина най-слаби в света

Костите на Анджелина Джоли вече се броят, но въпреки това тя продължава да слабее. Актрисата крие болезнено слабата си фигура под широки дрехи, но дори и те не могат да скрият критичното й състояние.

Джоли вече припада от слабост

Слуховете, че актрисата е припадала на снимачната площадка също бяха потвърдени. Снимка на Анджелина докато снимаше филма си в Австралия се появи, а на нея холивудската звезда е в безсъзнание.

Зоуи Кравиц пие глина, за да отслабне

Не такова е положението с дъщерята на Лени Кравиц, която не само, че не се нуждае от диети, но и трябва спешно да наддаде някое кило. Вместо това Зоуи пие глина, за да отслабне. И за броени дни е смъкнала 10 килограма с опасната терапия. Която шокира медиите в цял свят.

Кейт Мос наложи опасния модел

Какво да кажем за Кейт Мос, която вероятно е втора по популярност анорексичка на планетата. Британската манекенка наложи болезнено слабото тяло в света на топмоделите и накара хиляди момичета буквално да гладуват до смърт, в желанието си да приличат на нея.

Бившата съпруга на Чарли Шийн Денис Ричардс също се съсипа с диети

На ръба на анорексията е и бившата съпруга на Чарли Шийн Денис Ричардс. Една от най-красивите жени в Холивуд така се е стопила, че не прилича на себе си. Вижте сами.