Преслава с 30-годишен юбилей и признание: Няма да се омъжвам!

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Преслава с 30-годишен юбилей и признание: Няма да се омъжвам! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Преслава чества 30-годишен юбилей, отрече да се омъжва

Преслава чества 30-годишен юбилей днес. Певицата проговори за слуховете, че ще става булка и със смях опроверга мълвата. „Моя приятелка си търсеше сватбена рокля в столичен бутик, аз просто я придружавах. Няма да се омъжвам“, заяви още тя, разбра kliuki.ws.

Преслава призна, че е невероятно влюбена и щастлива, но не смята, че връзката й с Бирмата е стигнала до етапа на брака. Певицата заяви, че не се плаши и от годините. „Слагам просто едно 3 отпред, нищо повече“ със смях разкри тя.

Преслава с 30-годишен юбилей

За 30 години Преслава е доволна от успеха си. Звездата сбъдна голямата си мечта да е стройна и успяла. Певицата не скри, че харесва живота си, такъв, какъвто е и е доволна от него. Както и от начина, по който изглежда сега. На упреците, че изглежда като анорексичка Преслава заяви, че се чувства в перфектна форма. „Преди чувах коментари „Пее страхотно, но трябва малко да отслабне. Сега чувам „Какво е пила, за да отслабне“. Харесвам се такава“, сподели звездата.

Певицата получи интересен подарък

Тя отрече с Бирмата да са разделени, заяви, че са заедно и много щастливи. Засега обаче двойката не смята да се отправя към олтара, а просто се радва на връзката си.

Преслава днес – стройна, влюбена и успяла

Семейството на певицата пък я подкрепя безусловно за решението й да се отдаде на кариерата, а не на мъжа си. И въпреки прогнозите на астролозите, че тази година я чака сватба, Преслава със смях заявява „Няма да се омъжвам“.