Как да направим легло за домашния любимец

1
Добави коментар
milk1
milk1

Имаш си питомец и го обожаваш, но не можеш да измислиш къде да го сложиш да спи? Няма проблем веднага предлагаме един евтин и креативен вариант. Всичко, което ще ти трябва е стара възглавница, малко вата и стар разтегнат пуловер.

Напълни ръкавите на блузата с вата, след което пъхни възглавницата в търбуха на дрехата. С помощта на натъпканите ръкави прегърни възглавницата и ги заший около нея. Само след 15 минутен труд твоето куче или коте ще си има удобна пухена кушетка. Можеш да я сложиш близо до леглото си така, че непрекъснато да следиш дали домашния ти любимец е добре.

Легълцето е особено подходящо за новородени животинки. Ръкавите ще служат като опора за бебетата така, че да не изпадат от леглото си, докато подремват сладко.

Легло може да се направи и от стари дънки. Крачолите се пълнят с вата и се зашиват леко кръстосани, за да образуват прегръдка около животинчето.

Ако разполагаш с непотребен куфар може да използваш едната му половина. Просто трябва да я напълниш с пухкави възглавнички. Дъното на бъчва също е иделано за целта.

А и ще изглежда невероятно добре като допълнение към интериора на дома ти. Целта на задачата е да осигуриш комфорт на съществото, което осигурява на теб радост.

Снимка: www.etsy.com Автор: Dani

Как да направим легло за домашния любимецРейтинг: 5.0 от 5.0 / (2 гласа)