Уилям Леви – разбивачът на нежни сърца (Снимки)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Уилям Леви – разбивачът на нежни сърца (Снимки)

Уилям Леви – разбивачът на нежни сърца (Снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Уилям Леви е актьорът, който е грабнал сърцата на дамите завинаги и с всяка визия

Уилям Леви е  един от най-популярните латиноамерикански актьори. Чаровникът има в колекцията си милиони сърца на фенките си от цяла южна Америка.  За сърцето му се бореха куп красавици от гилдията, но актьорът подари сърцето си само на една, видя Клюки.ws.

През годините Уилям Леви преминал през редица превъплъщения във визията. И до днес обаче си остава един от основните фаворити на дамите пред екрана. Актьорът е известен на дамите от сериалите „Капризи на съдбата” и „Изпепеляваща страст”. В теленовелата „Бурята” той се появява с дълга и начупена коса, а в някои роли е с изправена или без никаква.

Уилям Леви подлуди дамите в Бурята

Зрителките обожават Уилям Леви, независимо каква визия ще избере или сценаристите му готвят. „Ето това е мъж—истински и див!”, „Да не можеш да се откъснеш от него, така те завладява!”, пишат възторжени коментари за него в мрежата. Изглежда продуцентите на филми могат смело да се доверяват на Уилям Леви, защото където и да изгрее, той жъне успехи.

Чаровникът има невероятна усмивка и лешникови очи, които зашеметяват представителките на нежния пол. Някои го предпочитат гологлав, други с буйната грива, но всички са единодушни, че не биха отказали поне една вечер с Уилям.

Чаровникът пощурява с всеки стил, който избере

Обществена тайна е, че той всъщност има проблеми с оплешивяването и затова се налага да взима такива крайни мерки. Като всеки красавец той предпочита тази информация да си остане само негова лична, но гримьорите са се изпуснали пред медиите и вече е ясно. За да се подвизава отново с няколкосантиметровата си руса коса, ще се искат доста повече усилия и изкуствени подобрения. А вие вижте от снимките и сами преценете къде е по-симпатичен. Споделете ни как ви харесва Уилям Леви!

Клюки.вс препоръчва и: