Коцето спретна див купон за ЧРД на Преслава

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Коцето спретна див купон за ЧРД на Преслава

Коцето спретна див купон за ЧРД на Преслава 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Коцето спретна луд купон за рождения ден на Преслава

Коцето спретна щур купон за рождения ден на Преслава. Фолк певецът събра близки и приятели на събитието на годината. Сред изпълнителите бяха не само Борис Дали, Коцето и съпругата му Надя, но и голяма част от звездите на Пайнер, видя Клюки.ws.

Специално за събитието пристигна и фолк певицата Андреа, която дори изпълни няколко парчето по повод 30-годишния юбилей на Преслава. Самата певица се появи облечена в романтична бяла рокля от колекцията на приятелката си Галена, която по неизвестни причини не се появи на партито.

Коцето спретна див купон за рождения ден на Преслава

За сметка на това купонът беше на макс и Преслава получи куп подаръци. На певицата дори и изнесоха няколко серенади—коцето й пя на уше, същото направиха Борис Дали и Андреа.

Това обаче далеч не бе единственият купон за вечерта. По-рано изпълнителката имаше участие в друг нощен клуб. Там тя бе изненада от феновете с подаръци и огромни букети цветя. Както и с прекрасна торта.

Певицата отбеляза двоен рожден ден

Преслава благодари на всички за милите жестове и си пожела любов, щастие и успехи през цялата следваща година. Както самата певица, тя не бърза да сключва брак и да създава семейство, независимо какво й говорят звездите или астролозите.

Надя също бе почетена на купона

В клуба на Коцето обаче купонът не беше само за Преслава. Освен рожденичката още една звезда имаше повод за празник—съпругата на певеца Надя.

Чаровницата се дипломира успешно и половинката й държеше всячески да я изненада. Затова и служителите от клуба му се наредиха около нея с табелки, на които пишеше „Честито дипломиране, Надя“.

 

Клюки.вс препоръчва и: