Спечелете цял стек Pepsi, комплект от 2 чаши или плажна кърпа!

13
Добави коментар
pgp

Имаш 1 минута да се докажеш като голмайстор. Трябва да вкараш поне 10 гола. Цели се във вратите и избягвай кеновете Pepsi. Остави ги за почивките.

Всяка 1 минута слава ти носи шанс да спечелиш награда. Всяка седмица 9 голмайстори печелят: • Трима вземат стек Pepsi • Трима получават комплект от 2 чаши Pepsi • Трима – плажна кърпа Pepsi

Всеки потребител, който стане или е фен на страницата на Pepsi Bulgaria и добави приложението, може да се включи в него. За да влезе в седмичните томболи, всеки потребител трябва да изиграе игра, в която целта е да се вкарат футболните топки Pepsi във футболните вратички, като има препятствия, които трябва да се избегнат (топката се управлява със стрелките на клавиатурата) – кенове Pepsi.

Всички участници, изиграли играта в рамките на дадената седмица и събрали минимум 10 точки (уцелили са 10 футболни врати), влизат в томбола за съответната седмица. Всяка игра продължава по 1:00:00 минута. Всеки потребител може да играе неограничен брой пъти, като колкото повече пъти изиграе играта и вкара минимум 10 гола, толкова повече пъти името му фигурира в седмичните томболи.

Краен срок за участие: 13 Юли 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.