Венко от Ку-ку бенд предложи на Невена Цонева!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Венко от Ку-ку бенд предложи на Невена Цонева!

Венко от Ку-ку бенд предложи на Невена Цонева! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Венелин Венков предложи брак на Невена Цонева в Несебър

Невена Цонева и Венелин Венков са на почивка на Несебър

Венелин Венков и Невена Цонева се сгодиха най-накрая! Музикантът от Ку-ку бенд е предложил на дългогодишната си половинка Невена Цонева. Радостното събитие се е случило в Несебър, където двойката се отдала на почивка. Очаква се сватбата да стане факт догодина, като през това време двамата усърдно ще работят и за дете.

Венелин Венков и Невена Цонева поставиха началото на своя романс след края на първия „Мюзик айдъл“, в който севлиевчанката триумфира като победител. Венко вече има един брак зад гърба си, но откакто е с Невена се е отдал само на любовта си към нея. Именно той й помогна и да скъса отношенията си с „Вирджиния рекърдс“, които се опитаха да загробят кариерата й.

„Невена и Венелин са много щастливи, само това мога да ви кажа. Живеят заедно, но бягат успешно от медийния шум и точно заради това връзката им е толкова стабилна1″, коментира за kliuki.ws pриближен до двойката.

На изминалия „Пирин фолк“ Невена Цонева спечели награда с песен, направена от Венков и колегите му от Ку-ку бенд. Във видеото може да си припомните „Самодива“.

Клюки.вс препоръчва и: