Сугна и Джагдиш от Малката булка пораснаха (Вижте и другите звезди днес)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Сугна и Джагдиш от Малката булка пораснаха (Вижте и другите звезди днес) 5.00/5 (100.00%) 7 votes

Любимците от Малката булка Сугна и Джагдиш днес са доста различни

Всеобщите любимци от сериала Малката булка Сугна и Джагдиш пораснаха. Децата, които изиграха блестящо ролите си в сериала днес са едни от най-големите звезди на Индия, видя kliuki.ws.

Чаровната Сугна, с която в момента зрителите плачат, заради смъртта на любимия й Пратап в Малката булка, днес е истинска госпожица. Актрисата Вибха Ананд изигра блестящо ролята на Сугна — дъщерята на богатото индийско семейство. В продължение на три години (от 2008 до 2011) тя бе на снимачната площадка на сериала. Успехите й в телевизионните поредици продължават и днес. В момента Вибха Ананд се въплътява в ролята на Субхадра — сестрата на Бог Кришна и четвърта съпруга на Арджун във филма „Махабарат”. Играта й е посрещната възторжено от критиците и й носи много слава и популярност.

Порасналата Сугна се превърна в кукла след Малката булка

Малката булка разкрива с пълна сила таланта и на Авинаш Мукхерджи. Той се справя перфектно с ролята на Джагдиш и го прави извънредно популярен. Макар че първите му стъпки в киното са още когато е бил само на шест години, и то именно Малката булка, той бързо разкрива огромния си талант. През 2009 година е отличен с награда за най-добър индийски актьор, славата и популярността му непрекъснато растат.

Авинаш продължава да се снима, вече и като модел

Днес Авинаш Мукхерджи се изявява и в света на модата като рекламно лице на водещи марки, но актьорството му е в кръвта и зрителите и занапред ще се наслаждават на ролите му киното и телевизията.

Ето я пораснала Гена

Не можем да не ви покажем и пораснала Гена, която бе толкова добре изиграна от Неха Марда. Актрисата продължава да снима и след като напуска сериала Малката булка през 2011 година.

Междувременно съвсем скоро зрителите на Малката булка ще видят нови лица в образите на порасналите си любимци. В ролята на порасналия в сериала Джагдиш се поема от Шашанк Вуас, а в следващите епизоди ще видим и още един нов персонаж. Шиврай Алок Шекхар, или просто Шив, ще бъде изигран от актьора Сидхарт Шукла.

Той става новия съпруг на Ананади, след като Каляни разбива брака на децата. Сидхарт Шукла е един от най-желаните мъже в Индия. Шукла не крие, че модата му е слабост и че се увлича по интериорния дизайн. Активен спортист, Сидхарт е желан партньор при тенис на маса, футбол и крикет.

По крикет се увлича и изпълнителка на ролята на порасналата Ананди Пратюша Банерджи. Актрисата съвсем скоро ще се появи на малкия екран в сериала Малката булка.