Уриаж / Uriage BarieSun крем-флуид SPF50+ 50ml

1
Добави коментар

Уриаж БариеСън крем-флуид SPF50+ (50ml) с подарък термална вода Уриаж.

Уриаж БариеСън крем-флуид SPF50+ осигурява много висока UVA и UVB защита благодарение на нов високотехнологичен филтърен комплекс, който комбинира само 3 анти – UVA и UVB филтри, действащи в пълна синергия и подсилени от фотостабилизиращи емолиенти.

Продуктът интензивно хидратира кожата и поддържа високоефикасна антиоксидантна защита на клетките. Под формата на лек флуид, без мазни съставки и с нежен аромат, той създава незабравимо усещане при всяко нанасяне. Фотостабилен, устойчив на вода и изпотяване.

Уриаж БариеСън крем-флуид SPF50+ е подходящ за всички типове кожа. Помага на клетките на кожата да се борят със свободните радикали и изсушаването на кожата, предизвикано от престоя на слънце.

Не съдържа октокрилен, парабени и алкохол. Висока толерантност. Хипоалергенен и некомедогенен.

ПОДАРЪК: Термална вода Uriage – хидратираща успокояваща, антиоксидантна. Извор на сияние и свежест. Напръскайте и оставете да действа.

 

Бъдете внимателни и спазвайте правилата преди излагане на слънце:

 – Преди излагане на слънце нанесете равен слой от козметичния продукт на откритите участъци от тялото. Недостатъчното количество продукт значително намалява степента на защита. Непрекъснато нанасяйте отново, особено ако интензивно се движите, изпотявате, къпете и използвате кърпи.

 – Избягвайте пребиваването на слънце в часовете на максимална слънчева активност – между 12.00 и 16.00ч.

 – На открито слънце винаги поставяйте шапка и слънцезащитни очила

 – Новородените и малките деца не трябва да стоят на открито слънце.

Прочети още