Най-красивият престъпник в САЩ подписа договор за модел

1
Добави коментар

Автор Калин Иванов.
Американецът Джеръми Мийкс, който бе осъден за незаконно притежание на оръжие и получи званието „най-красивият престъпник на Америка“ е подписал договор с модна агенция, съобщава Hollywood Reporter.
Според вестника, Джеръми Мийкс подписал договора с Blaze Models за 30 хиляди долара. Предложени са му били контракти и с модни къщи Versace и Armani. Агент на Джеръми станала Джина Родригес – бивша порно звезда и продуцент.

Фотографията на Мийкс, публикувана на Facebook страницата на полицията на град Стоктън на 19 юни, набра за няколко дни повече от 98 000 харесвания. Сега броят им е 100 651 харесвания и коментари, с думите: „О, Боже мой! Той е страхотен „, или“ В кой затвор е? Искам да ме затворят там “ и до сега стоят под тази снимка.

Los Angeles Times на 24 юни публикува статия, в което се съобщава, че майката на Джеръми е решила да се възползва от привлекателността на сина си. Тя е направила страница на GoFundMe, с която се надява да събере 25 хиляди долара и да плати за адвокати, които ще успеят да издействат оправдателна присъда за „най-красивия престъпник“ в Америка.
Източник Новости.ру