Лив Тайлър – нова сесия, нови филми и нови мъже

1
Добави коментар
milk1
milk1

Щерката на Стивън Тайлър от групата „Aerosmith“ се завърна под блясъка на прожекторите. Нахъсала се е да живее на макс. Преди седмица засне чисто нова порция снимки за списание Edit, а почитателите й ще могат да я видят на малкия екран в драмата „The Leftovers“. И в личен план е сменила пейзажа. Казва, че досега мъжете са били просто посетители в живота й. Това ни навява на мисълта, че или тотално се е разочаровала от силния пол, или е намерила постоянен партньор.

За снимките си в Edit се е държала изключително скромно. Не е имала никакви претенции за визията си и се е поверила изцяло в ръцете на фотографа Мигел Ривериего и стилистите. Calvin Klein, Nina Ricci, Moschino и Jimmy Choo са я пременили в стил 60-те години на 20-ти век.

Лив е на 35 години, но прилича на момиче. Стилната сесия я е провокирала да разкрие не само тялото, но и душата си за читателите на списанието. Дала е проникновено и честно интервю, за да я опознаят хората с истинската й същност, както предварително е пожелала пред медията.

Казва, че е била отгледана от жени и това я е направило силна и войнствена натура. Детството й е било щуро и весело, а когато пораснала започнала да изкарва достатъчно пари, за да е самостоятелна и да помага на семейството си. За мъжете не обича да говори много, но споделя, че до ден днешен си остават същинска загадка за нея. Определя любовта като сладък десерт, от който обича да опитва от време на време без да преяжда.

Красавицата е самотна майка. Съвсем сама отглежда сина си Майло. Описва го като най-последователното момче, което някога е познавала, и което присъства неотменно в живота й. Казва, че той не я възприема като знаменитост, а като майка и изисква от нея да прави нормалните неща, които правят всички останали майки по света.

Лив признава, че има един огромен порок и това е модата. Често се улавяла сама как пазарува като полудяла, а след това се разкайвала горчиво за прахосничеството на пари. Разкрива, че вече е затрупана от модни дрехи и аксесоари, а понякога излиза от вкъщи просто по бяла тениска и джинси. Не пропуска да сложи спирала на миглите си и гланц върху сочните си устни и така може да прекара цял ден без дори да й хрумне колко „обикновена“ изглежда. Не се страхува от това, че може някой папарак да я издебне в момент, когато изглежда най-зле, защото по думите й човек се ражда с определен външен вид и не бива да го крие или да се срамува от него. Лив е истинска!

Снимка: attheloft.typepad.com Автор: Dani

Лив Тайлър – нова сесия, нови филми и нови мъжеРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)