Преслава убийствена на плажа (Топ 5 на най-яките й снимки)

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Преслава убийствена на плажа (Топ 5 на най-яките й снимки)

Преслава убийствена на плажа (Топ 5 на най-яките й снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Преслава демонстрира убийствена фигура на плажа и не й пука от коментарите, че е твърде слаба

Преслава свали дрехите и показа супер тяло на плажа. Фолк певицата обърна гръб на слуховете, че е твърде слаба и се пусна по бански, видя Клюки.ws

Певицата, за която упорито се шушука, че се е разделила с Бирмата изглежда стройна като фиданка това лято. И помен няма от пищните й форми, но пък за сметка на това усмивката не слиза от лицето й.

Преслава показа супер фигура на плажа

Стройната й линия, която й придава вид на манекенка, също спечели доста комплименти.

На певицата не й пука от коментарите

Феновете, макар и с носталгия да си спомнят нежните й извивки, смятат, че и така красавицата изглежда достатъчно добре. Други пък са на мнение, че фолк звезда номер едно е изгубила част от чара си, но въпреки това винаги може да напълнее отново.

Спомен от Малдивите през февруари

През изминалите две години Преслава измина дълъг път. Нежните й извивки, вече са по-приятни, а хилавото й тяло започна да се закръгля.

И тук отново обра овациите

Миналото лято звездата изглеждаше двойно по-слаба, затова и новите й снимки успокоиха почитателите й, че е спряла с диетите и отново се храни нормално.

Преди две години в Дубай

Всъщност на последните си снимки Преслава изглежда качила един-два килограма и не е толкова стресиращо слаба, както миналото лято.

Клюки.вс препоръчва и: