Джейлян и Коркут от Една любовна история влюбени и в живота?

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Джейлян и Коркут от Една любовна история влюбени и в живота?

Джейлян и Коркут от Една любовна история влюбени и в живота? 4.63/5 (92.50%) 8 votes

Звездите от Една любовна история повече от приятели в живота

Звездите от Една любовна история се оказаха повече от приятели в живота. Екранните Джейлян и Коркут бяха засечени заедно по време на романтична вечеря в Истанбул. И изглеждаха повече от приятели.

Дамла Сьомнез и екранната й половинка Сечкин Йоздемир се запознават на снимачната площадка, но искрата бързо пламва помежду им. Двамата споделят общи интереси, харесват еднакви неща, а актьорът не крие, че е привлечен от нея.

Звездите от Една любовна история влюбени и в живота?

Срещите им извън снимки обаче привличат доста внимание, което ги изнервя. През май миналата година папараци ги залавят по време на вечеря и двамата никак не са очаровани. Дали приказната им история продължава и до днес не е ясно. Иначе Сечкин Йоздемир споделя, че държи на сериозните и отговорни жени и е бил влюбен до уши съвсем доскоро. Дали не е в красивата Джейлян?

Двамата са неразделни не само на снимки

Дамла Сьомнез е смятана от всички за новата Берен Саат. Красавицата с очи на кошута е едва на 27 години, но вече е спечелила сърцата на телевизионните зрители и има няколко награди за поддържащи роли. Съвсем скоро ще участва в новия сериал „Войната на розите“, където играе модна дизайнерка. Роля, която според нея самата никак не й отива.

„Не се чувствам удобно с поли и токчета“, признава красавицата, която от 4 години живее сама. „Най-комфортно ми е с дънки и маратонки, докато спортувам някъде“, откровена е още тя. За личния си живот не отваря и дума, но за сметка на това с удоволствие разказва за новия си проект, където ще си партнира с още позната на българските фенове звезда—капитанът от „Огледален свят“.

 

Клюки.вс препоръчва и: